Billiga löparskor

När det gäller löparskor så finns det många myter kring dem. En vanligt förekommande myt som man ofta hör är t.ex. att billiga löparskor alltid är dåliga för fötterna och att man aldrig bör köpa dem med anledning av detta. Men är detta verkligen sant? Det ska vi försöka bena ut i denna artikel.

Tyvärr är det så att helt märkeslösa lågprisskor som säljs i Sverige inte är lika genomtänkta och välutvecklade som märkesskor som man lagt betydligt mer tid och energi på att utveckla, vilket gör att de i regel har sämre ergonomiska egenskaper. Detta betyder dock givetvis inte att dessa märkeslösa, billiga löparskor inte ska användas alls, bara att de kanske inte är det bästa valet för dig som springer mycket och ofta, eftersom de då inte är optimala för detta. Den som dock springer mer sällan kan dock absolut skaffa billigare skor för detta utan att det leder till större bekymmer.
Alla som har någon form av problem med sina fötter, knän eller liknande, och väljer att springa trots detta, bör också hålla sig undan de billigaste varianterna av löparskor. Om man har speciella behov är det nämligen nästan alltid värt att betala lite extra för att undvika att förvärra problemen.

Köp löparskor online hos Sortiment.se
Sortiment.se är billigast på löparskor enligt prisjämförelsesajten Prisjakt.nu

ASICS GT-2000 (DAM) ASICS GT-2000 (HERR) ASICS GEL-KAYANO 19 NIKE FREE RUN+
ASICS GT-2000 (DAM) ASICS GT-2000 (HERR) ASICS GEL-KAYANO 19 NIKE FREE RUN+
Löparsko ASICS GT-2000 (DAM)

Pris: 1298 kr
Löparsko ASICS GT-2000 (HERR)

Pris: 1298 kr
Löparsko ASICS GEL-KAYANO 19 (HERR)

Pris: 1539 kr
Löparsko Nike Free Run+

Pris: 998 kr

Om man då inte känner sig helt säker på om man kan använda billiga löparskor eller inte, vad kan man göra?
Då tycker vi att du ska glömma bort de märkeslösa och okända skorna till att börja med, och istället försöka få tag på högkvalitativa märkesskor billigare. Det går nämligen, här kommer några tips på hur du gör:

Leta efter billiga löparskor från kända märken på nätet
Nätshopping leder i regel alltid till rejäla besparingar, så även när det gäller billiga löparskor. Så försök ta reda på om det finns någon nätbutik som säljer ditt favoritmärke online för att komma billigare undan. Numera hittar man nämligen fler saker online än vad man kan tro.

Överväg att köpa billiga löparskor utomlands
Givetvis kan man göra detta i samband med att man faktiskt själv reser utomlands, men det går också att göra genom att man handlar i en utländsk nätbutik (se föregående tips). I många andra länder är nämligen löparskor betydligt billigare än i Sverige, så bara genom att shoppa i ett annat land på något vis kan man spara en hel del. Tänk dock på att om du beställer varor från utlandet och från ett land som inte hör till EU, så kan tullavgifter tillkomma på inköpspriset.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Billiga löparskor, 7.0 out of 10 based on 2 ratings